Agenda (draft1) OEOSC Annual Board of Directors Meeting

Monday, January 30, 2017 3:30 PM

Fremont Room, 5th Floor, Intercontinental Hotel, 888 Howard St., San Francisco, CA

<u>Item</u>	<u>Facilitator</u>	<u>Start</u>	<u>Duration</u>
Opening Business		3:30 PM	12 mins
Welcome, Introductions (and circulate an attendance sheet)	D. Howland	3:30 PM	5 mins
Appointment of a recording secretary	D. Howland	3:35 PM	1 min
Approval of the Agenda	D. Howland	3:36 PM	3 mins
Approval of the Previous Meeting's Minutes (Feb 15, 2016)	D. Howland	3:39 PM	3 mins
Financial and Legal Operations		3:42 PM	49 mins
Annual Reports		3:42 PM	35 mins
Annual Report of the Executive Director	A. Krisiloff	3:42 PM	5 mins
Annual Financial Reports (Income, Balance, Cashflow, and Budget)	W. Royall	3:47 PM	20 mins
OEOSC Membership	A. Krisiloff	4:07 PM	10 mins
Products and Outreach		4:17 PM	10 mins
Catalog of Standards and Courses	A. Krisiloff	4:17 PM	5 mins
Webinars, Articles, Papers, Press Releases, Panel Discussions	A. Krisiloff	4:22 PM	5 mins
Legal Updates	A. Krisiloff	4:27 PM	4 mins
BREAK		4:31 PM	10 mins
Standards Development		4:41 PM	10 mins
ASCOP (Status, Projections, and Membership)	H. Johnson	4:41 PM	5 mins
TAG to TC172 (Status, Projections, and Membership)	A. Krisiloff	4:46 PM	5 mins
New and Other Business		4:51 PM	31 mins
Presentation: Expanding OEOSC Expertise and Influence in TC172	R. Youngworth	4:51 PM	15 mins
Unplanned Topics	D. Howland	5:06 PM	16 mins
Annual Election		5:22 PM	7 mins
Review Slate of Candidates	D. Howland	5:22 PM	5 mins
Tally Ballots	D. Palmari	5:27 PM	2 mins
Adjournment	D. Howland	5:29 PM	1 min
END		5:30 PM	