## Agenda OEOSC Annual Board of Directors Meeting

Sunday, January 29, 2017 3:30 PM

Sutter Room, 5th Floor, Intercontinental Hotel, 888 Howard St., San Francisco, CA

ltem	Facilitator	Start Duration
Opening Business		3:30 PM 12 mins
Welcome, Introductions (and circulate an attendance sheet)	Jessica N.	3:30 PM 5 mins
Appointment of a recording secretary	Jessica N.	3:35 PM 1 min
Approval of the Agenda	Jessica N.	3:36 PM 3 mins
Approval of the Previous Meeting's Minutes (Jan 30, 2017)	Jessica N.	3:39 PM 3 mins
Financial and Legal Operations		3:42 PM 54 mins
Annual Reports		3:42 PM 45 mins
Annual Report of the Executive Director	Allen K.	3:42 PM 5 mins
Annual Financial Reports	Rick P.	3:47 PM 20 mins
Catalog of Standards and History of Sales	Allen K.	4:07 PM 10 mins
OEOSC Membership	Allen K.	4:17 PM 10 mins
Products and Outreach		4:27 PM 5 mins
Webinars, Articles, Papers, Panel Discussions	Allen K.	4:27 PM 5 mins
Legal Updates		4:32 PM 4 mins
Executive Director's Contract	Allen K.	4:32 PM 1 min
Standards Training Agreement between SPIE and OEOSC	Allen K.	4:33 PM 1 min
Training Royalty Agreements	Allen K.	4:34 PM 1 min
NAIS Sales Agreement with ANSI	Allen K.	4:35 PM 1 min
Standards Development		4:36 PM 30 mins
ASCOP (Status, Projections, and Membership)		4:36 PM 15 mins
Status of projects and projection for 2017	H. Johnson	4:36 PM 10 mins
ASCOP Membership, Secretary, Leaders	H. Johnson	4:46 PM 5 mins
TAG to TC172 (Status, Projections, and Membership)		4:51 PM 15 mins
Status of projects and projection for 2017	A. Krisiloff	4:51 PM 10 mins
TAG Membership, Secretary, Leaders	A. Krisiloff	5:01 PM 5 mins
New and Other Business		5:06 PM 10 mins
New Business	Jessica N.	5:06 PM 10 mins
Annual Election		5:16 PM 7 mins
Review Slate of Candidates	Jessica N.	5:16 PM 5 mins
Tally Ballots	Jessica N.	5:21 PM 2 mins
Adjournment	Jessica N.	5:23 PM 1 min
END		5:24 PM 0 mins