## Agenda OEOSC Annual Board of Directors Meeting

Monday, February 04, 2019 3:30 PM Stockton Rm, 5th FL, Intercontinental Hotel, 888 Howard St., San Francisco, CA

<u>Item</u>	<u>Facilitator</u>	Start <u>Duration</u>
Opening Business		3:30 PM 12 mins
Welcome, Introductions (and circulate an attendance sheet)	Jessica N.	3:30 PM 5 mins
Appointment of a recording secretary	Jessica N.	3:35 PM 1 min
Approval of the Agenda	Jessica N.	3:36 PM 3 mins
Approval of the Previous Meeting's Minutes (April 18, 2018)	Jessica N.	3:39 PM 3 mins
Annual Reports		3:42 PM 30 mins
Annual Report of the Executive Director	Allen K.	3:42 PM 5 mins
OEOSC Membership Review	Allen K.	3:47 PM 5 mins
Confirm secretaries and leaders of ASCOP and TAG	Allen K.	3:52 PM 5 mins
Annual Financial Reports	Rick P.	3:57 PM 15 mins
Training, Outreach, and Development		4:12 PM 20 mins
Review of past year	Jessica N.	4:12 PM 5 mins
Plans for upcoming year	Jessica N.	4:17 PM 15 mins
New and Other Business	Jessica N.	4:32 PM 20 mins
Annual Election	Jessica N.	4:52 PM 8 mins
Adjournment	Jessica N.	5:00 PM 1 min
END		5:01 PM 0 mins